Sign In

Савјетница министра Роквић разговарала са предсједником фондације "За породицу"

Објављено:

Савјетница министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Гордана Роквић, са сарадницима састала се данас у просторијама Министарства пољопривреде са предсједником фондације "За породицу" Драганом Дакићем.

Тема састанка односила се на подршку пројекту фондације „Поносни маркет" који између осталог окупља вишечлане породице које се баве пољопривредном производњом и које би продајом својих производа путем платформе „Поносног маркета" могли остварити излазак на тржиште.

На састанку је разговарано о различитим видовима подршке коју Министарство пољопривреде обезбјеђује пољопривредним произвођачима укључујући и вишечлане породице, удружења жена на селу, подршку откупу пољопривредних производа, подршку капиталним инвестицијама и многе друге видове подршке и промоције пољопривредника и њихових производа.

На састанку је закључено да ће фондација и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у будућем периоду интензивно сарађивати на размјени информација и реализацији пројеката у интересу корисника који припадају вишечланим породицама и баве се пољопривредном производњом.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.