Sign In

Ћорић и Кострешевић - Интензивирати санацију путне мреже

Објављено:

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић и вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" Давор Кострешевић оцијенили су данас да стање путне мреже у Српској није задовољавајуће, те да је потребно интензивирати активности на плану санације путне мреже и убрзати динамику обнове путних праваца.

Ћорић је исказао пуну подршку предузећу "Путеви Републике Српске" на започетим и планираним пројектима побољшања путне инфраструктуре, наводећи да ће Министарство саобраћаја и веза интензивно радити на унапређењу и санацији путне мреже, те да ће пронаћи механизме за веће инвестиције и побољшање рада овог предузећа.

Кострешевић је истакао да су у плану вишемилионски пројекти обнове путне мреже, рехабилитације и модернизације магистралних и регионалних путева, саопштено је из Министарства саобраћаја и веза Српске.

Ћорић и Кострешевић разговарали су на радном састанку о актуелним пословима у предузећу "Путеви", реализацији инфраструктурних пројеката, плану санације путних праваца у Српској, те могућностима даљег инвестиционог циклуса.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.