Sign In

Ћорић преузео дужност министра саобраћаја и веза Републике Српске

Објављено:

У Министарству саобраћаја и веза Републике Српске данас је званично обављена примопредаја дужности између новоименованог министра саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Недељка Ћорића и вршиоца дужности министра саобраћаја и веза Сребренке Голић.

Након потписивања Записника о примопредаји дужности, Голићева је пожељела Ћорићу успјех у даљем раду и добре резултате у пројектима које проводи Министарство.

Министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић истакао је да ће захваљујући добрим полазним основама наставити реализацију бројних започетих пројеката и реформи, те најавио интензивнији рад у свим секторима.

Вјерујем да ћемо на трагу примјера добре праксе наставити успјешан рад, реализовати пројекте у интересу свих грађана, те додатно оснажити Министарство саобраћаја и веза, рекао је Ћорић.

Недељко Ћорић именован је за министра у уторак у Народној скупштини Републике Српске. Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић вршила је дужност министра након што је претходни министар Ђорђе Поповић поднио оставку.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.