Sign In

Министар Ћорић одржао састанак са генералним директором ''Пошта Српске'' Миладином Радовићем

Објављено:

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић разговарао је на радном састанку са генералним директором предузећа ''Поште Републике Српске'' Миладином Радовићем о актуелним темама и пројектима у овом предузећу, улагањима и плановима за наредни период.

Генерални директор ''Пошта Републике Српске'' Миладин Радовић рекао је да је пословање ''Пошта'' у протеклој години било отежано због посљедица изазваним пандемијом коронавируса, али да је ово предузеће упркос бројним изазовима успјешно одговорило захтјевима и потребама тржишта и корисника услуга.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић истакао је да је развој поштанског система веома важан и да је циљ Министарства да ''Поште Републике Српске'' буду развијено и профитабилно предузеће.

Министар Ћорић исказао је пуну подршку предузећу ''Поште Републике Српске'', те најавио да ће ресорно министарство у наредном периоду предузети мјере на изналажењу финансијских средстава која ће омогућити стварање услова и амбијента за што боље пословање ''Пошта Републике Српске'', превазилажење посљедица коронавируса и побољшање поштанских услуга.

Радовић је изразио очекивање да ће ово предузеће у 2021. години остварити веће приходе, увести нове пакете услуга и реализовати започете пројекте, уз пуну подршку ресорног министарства.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.