Sign In

Састанак у Лакташима - Институције Републике Српске на услузи локалним заједницама

Објављено:

Институције Републике Српске су на услузи Лакташима, али и свим локалним заједницама у Српској - рекла је предсједница Српске Жељка Цвијановић у Лакташима након састанка са начелником општине Мирославом Бојићем, а коме су присуствовали премијер Радован Вишковић, српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић, министар трговине и туризма Сузана Гашић и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић. 

Српски члан Предаједништва Милорад Додик је истакао да је руководство општине Лакташи предвидјело реализацију значајних пројеката.

Предсједник Владе Радован Вишковић је навео да је на састанку договорено да ће институције Републике Српске и Влада подржати реализацију значајних пројеката, а дио се односи на образовање и путну инфраструктуру.

Начелник општине Лакташи Мирослав Бојић је оцијенио да Лакташи иду путем развоја и да је од изузетног значаја подршка институција Српске у реализацији капиталних пројеката.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.