Sign In

У Братунцу отворен реконструисани објекат "Пошта Српске"

Објављено:


Јавно предузеће "Поште Српске" свечано су данас у Братунцу отвориле реконструисани објекат поште.

Директор "Пошта Српске" Миладин Радовић рекао је да ово предузеће као јавно и друштвено одговорно, свакодневно улажу у реновирање свих својих објеката како би их прилагодили стандардима пословања.

"Осим тога, наш задатак је да те објекте пролагодимо корисницима услуга. Овај објекат, као и све претходне које смо радили, прилагодили смо лицима са инвалидитетом како би могли да користе услуге поште", рекао је Радовић на отварању поште.

Свечаности је присуствовао и министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић, који је истакао да сваки нови пројекат доноси добробит за становништво ове локалне заједнице.

"Драго ми је да је управа овог предузећа препознала потребу да се овакав један објекат стави у пуну функцију. Циљ је да услуге које пружају `Поште Српске` буду унапријеђене у наредном периоду", рекао је Ћорић на отварању реконструисаног објекта поште.

Начелник општине Братунац Срђан Ранкић захвалио је "Поштама Српске" што су препознале потребу да се овај објекат заврши.

"Свака инвестиција нам много значи. Локална заједница је ту да подржи све активности које имају за циљ унапређење услуга и добробит за крајње кориснике, а то су наши грађани", рекао је Ранкић. 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.