Sign In

Завршетак рехабилитације дионице Чатрња-Градишка у наредних 45 дана

Објављено:

​Министар саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђе Поповић и директор Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" Ненад Нешић обишли су данас радове на рехабилитацији дијела магистралног пута М14.1, дионица Чатрња - Градишка, који би требало да буду завршени у наредних 45 дана.

Пројекат подразумијева потпуну рехабилитацију магистралног пута дужине 1.200 и ширине шест метара, вриједности 935.000 КМ.

Поповић је истакао да је ријеч о реконструкцији значајног пута за Републику Српску, који би у наредној фази требало да буде повезан са новим царинским терминалом, те да ће ово сигурно бити савремена саобраћајница која неће заостајати за сличним у развијеним земљама.

Он је навео да је на подручју Градишке предвиђена изградња три кружне раскрснице, те други пројекти чији је циљ да обезбиједе квалитетније, брже и безбједније одвијање саобраћаја.

Поповић је додао да ће Градишци с обзиром на географски положај, у наредном периоду бити посвећена додатна пажња у рјешавању саобраћајних и инфраструктурних питања.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.