Sign In

Министар Ђорђе Поповић посјетио Основну школу "Бранко Ћопић" у Приједору

Објављено:

​Министар саобраћаја и веза Ђорђе Поповић посјетио је данас, са сарадницима, Основну школу „Бранко Ћопић“ у Приједору.

Циљ посјете је скренути пажњу возачима да је са почетком школске године повећан број дјеце на улици, дјеци скренути пажњу на одговорно понашање у саобраћају, а одраслима да прилагоде своју вожњу, нарочито у зони школе.

"Живот је само један, а дјеца су наше највеће богатство, тако да смо кроз предавање жељели да укажемо на њихово безбједно учествовање у саобраћају“, рекао је министар Поповић и честитао ученицима и наставном особљу први дан школе.

Он је истакао потребу повећаног опреза ученика приликом доласка и одласка из школе и додао да су извршене све техничке припреме на аутобусима који врше превоз ученика.

За све првачиће обезбијеђени су пригодни поклони.

Школу су посјетили и градоначелник Приједора Миленко Ђаковић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић и генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске Ранко Бабић, а посјета је организована у оквиру кампање "Возачи, школа је за нас, опрез је за вас", која се традиционално проводи пред почетак школске године чији је циљ повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.