Sign In

Унаприједити путну инфраструктуру

Објављено:

​Потребно је унаприједити путну инфраструктуру, побољшати безбједност путне мреже у Републици Српској и успоставити одржив систем финансирања, оцијењено је данас на радном састанку министра саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђа Поповић и вршиоца дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' Давора Кострешевића.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђе Поповић и вршилац дужности директора предузећа ''Путеви Републике Српске'' Давор Кострешевић разговарали су данас о текућим пословима и проблемима у предузећу ''Путеви РС'', реализацији инфраструктурних пројеката, те изради плана инвестиција за наредни период.

На састанку је наглашено да је постојеће стање путне инфраструктуре на задовољавајућем нивоу, али да је потребно унаприједити са циљем побољшања безбједности учесника у саобраћају.

Министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Ђорђе Поповић изразио је пуну подршку ЈП ''Путеви РС'' на започетим и планираним пројектима побољшања путне инфраструктуре.

Вршилац дужности директора ''Путева РС'' Давор Кострешевић оцијенио је веома успјешном досадашњу сарадњу са ресорним министарством, те изразио очекивање да ће сарадња бити још интензивнија у наредном периоду.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.