Sign In

Потписан споразум о изградњи два кружна тока у Приједору

Објављено:

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђе Поповић присуствовао је данас у Приједору потписивању Споразума о регулисању међусобних односа на изградњи двије кружне раскрснице на магистралним путевима Приједор-Бањалука у Чиркин Пољу и Приједор-Нови Град на Пећанима.

Споразум о регулисању међусобних односа потписaли су директор Јавног предузећа „Путеви Републике Српске" Ненад Нешић и градоначелник Приједора Миленко Ђаковић, a предвиђена вриједност изградње ова два кружна тока износи милион КМ.

Министар Поповић истакао је Влада Републике Српске чини све што је у њеним могућностима да што више средстава уложи у рехабилитацију и реконструкцију постојећих праваца, те подсјетио да је закључен концесиони уговор за изградњу аутопута од Бањалуке до Новог Града.

Поповић је нагласио да ће планирани радови који ће бити изведени на кружним раскрсницама свакако допринијети да се саобраћај одвија безбједније и да проток саобраћаја буде знатно бољи, што ће поспјешити укупни развој града Приједора и цијеле регије.

(ФОТО: СРНА)Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.