Sign In

Отворен новоизграђени пут у Лопарама

Објављено:

​Министар саобраћаја и веза Ђорђе Поповић најавио је данас, током посјете Лопарама, инфрастурктурне пројекте који ће у наредном периоду бити реализовани у овој општини, а које ће Влада Републике Српске суфинансирати у износу од око 680.000 КМ.

Поповић је посјетио насељено мјесто Пукиш у општини Лопаре и отворио новоизграђену дионицу пута, који је финансиран средствима које је обезбиједила Влада Републике Српске. Пројекат изградње пута кроз Пукиш у дужини од око 1.100 метара Влада Републике Српске финансира са 136.000 КМ.

"Влада Републике Српске и Министарство саобраћаја и веза реализовали су у општини Лопаре низ пројеката. Прије свега, реконструисани су регионални путни правци у вриједности 1,5 милиона КМ, урађена је санација локалних путева у вриједности од око пола милиона КМ. Своје опредјељење да настави улагања у Лопаре, Влада је доказала доношењем одлуке о суфинансирању пројеката укупне вриједности од око 680.000 КМ, а пут у Пукишу је први од њих", истакао је Поповић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.