Sign In

Републички штаб за ванредне ситуације - Најава!

Објављено:

​У Административном центру Владе Републике Српске у Бања Луци, данас (уторак, 17.03.2020. године) засједаће Републички штаб за ванредне ситуације, с почетком у 14.00 часова.

Обраћање послије засједања штаба медији могу да прате посредством сигнала  Радио –телевизије Републике Српске (првог канала).

О термину  обраћања јавност и медији  ће бити благовремено обавијештени.

Кадрове са данашњег засједања штаба можете преузети са званичног ,,Јутјуб“ канала Владе Републике Српске, гдје можете преузети и обраћање након заједања.

Све званичне информације Владе Републике Српске можете пратити на порталу Владе Републике Српске као и на нашим профилима на ФБ, Твитеру и Инстаграму.

НАПОМЕНА: С обзиром да обраћање након засједања Републичког штаба за ванредне ситуације емитијемо посредством сигнала  Радио - телевизије Републике Српске, сниматељи и фоторепортери могу снимити кадрова на почетку засједања штаба,  а такође и новинарима биће  омогућено и присуство обраћању у Прес центру Владе Републике Српске који према процјенама својих редакција желе пратити обраћања из Прес центра.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.