Sign In

Предсједник Владе Радован Вишковић учествоваће у данашњем састанку на којем ће бити разматрана погоршана епидемиолошка ситуација у Републици Српској

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић учествоваће у данашњем састанку, у Бањалуци, на којем ће бити разматрана погоршана епидемиолошка ситуација у Републици Српској, као и увођење нових мјера заштите становништва и привреде од пандемије вируса корона.

Домаћин састанка је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Састанак ће бити одржан у 14.00 часова, у холу Административног центра Владе Републике Српске, гдје ће бити испоштоване све мјере заштите и превенције од ширења вируса корона.

Састанку ће присуствовати министри у Влади Републике Српске, представници Републичке управе за инспекцијске послове и Републичке управе цивилне заштите Републике Српске, директори болница у Републици Српској – УКЦ Бања Лука, ОБ Фоча, ОБ Источно Сарајево, ОБ Зворник, ОБ Бијељина, ОБ Добој, те директор Завода „Др Мирослав Зотовић". Такође, на састанку ће учествовати и директор Института за јавно здравство Републике Српске, Фонда здравственог осигурања Републике Српске, декани Медицинских факултета Бања Лука и Фоча, те шеф Тима за праћење мјера и препорука Републичког штаба за ванредне ситуације.

На данашњем састанку учествоваће и градоначелници Бањалуке, Бијељине, Добоја, Зворника и Градишке, те предсједник Савеза општина и градова Републике Српске и директор Педагошког завода Републике Српске.

Након састанка предвиђене су изјаве за медије. Прес конференцију можете пратити уживо путем канала Радио-телевизије Републике Српске. С обзиром на тренутну епидемиолошку ситуацију у Републици Српској, препоручујемо медијима да на овај начин прате прес конференцију из Прес центра. Фотографије и кадрови медијима ће бити достављени путем wetransfer линка.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.