Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао школску славу Светог Саву

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је ученицима, просвјетним радницима и запосленима у области просвјете и образовања у Републици Српској школску славу, Светога Саву.

„У име Владе Републике Српске, и у своје име, свим ученицима, просвјетним радницима и запосленима у области просвјете и образовања, честитам школску славу Светог Саву.
Обиљежавајући Савиндан, његујемо сјећање на првог српског архиепископа, светитеља и  просветитеља и његова дјела која нам је оставио у насљеђе.
Нека нам просветитељска мисија Светог Саве буде путоказ и подсјетник на значај и важност образовања, чувања нашег идентитета и традиције и обавезу да трајно његујемо светосавску идеју.
Просвјетним радницима изражавам дубоко поштовање за њихов предан рад у области образовања и васпитања и свим ученицима желим пуно успјеха у стицању нових знање као важног ресурса за бољу будућност.
Уз увјерење да ће Влада Републике Српске наставити да пружа подршку у модернизацији и унапређењу образовног систем како би будуће генерације имале што квалитетније услове за школовање, срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.