Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са предсједником Удружења пензионера

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, разговарао је данас у Бањој Луци са предсједником Удружења пензионера Републике Српске Ратком Трифуновићем.

У отвореном и конструктивном разговору, предсједник Владе истакао је да Влада Републике Српске и Удружење пензионера, већ годинама развијају партнерски однос, заснован на међусобном уважавању и са заједничким циљем побољшања положаја најстарије популације.

Предсједник Владе истакао да је пензионери заслужују наширу могућу подршку цјелокупне друштвене заједнице, те навео да ће Влада Републике Српске и у времену пред нама, заједно са Удружењем пензионера, активно дјеловати на побољшању положаја пензионера.

У знак захвалности за подршку недавно одржаном, 20. Шаховском првенству пензионера, предсједник Удружења пензионера Ратко Трифуновић уручио је захвалницу предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковићу. Због подршке овом првенству, захвалнице су уручене и министру рада и борачко-инвалидске заштите Душку Милуновићу и министарки трговине и туризма Сузани Гашић.  

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.