Sign In

Премијер Додик примио Орден Републике Српске на ленти

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик примио је данас, од предсједника Републике Рајка Кузмановића, Орден Републике Српске на ленти за изузетан допринос у послијератном развоју Републике Српске, учвршћење мира, резултата и достигнућа од ширег значаја у афирмацији Републике Српске. 

Премијер Милорад Додик оцијенио је да је са својим породицом и сарадницима уложио много напора и знања да би Република Српска била боља и сређенија.

»Мој завјет је да Републици Српској дам сав свој морални, људски, политички и физички капацитет да би она на крају и била оно за шта су неки гинули – заједница просперитетних људи», истакао је премијер Додик.

Премијер Додик је поручио да ће наставити радити на развоју и очувању Републике Српске као трајне, неспорне категорије и којој ће се сви дивити и којом ће се поносити.

Предсједник Републике Српске Рајко Кузмановић данас је, поводом Дана Републике и крсне славе Републике Српске Светог архиђакона Стефана одликовао 19 најзаслужнијих појединаца и колектива у области политике, привреде, хуманитарних дјелатности, културе и спорта

Предсједник Републике је нагласио да су одликовани, својим радом и животом, свако на свој начин, допринијели развијању и афирмацији Републике Српске, учвршћивању мира, резултатима и достигнућима од ширег значаја за Републику Српску, развијању привредних односа, јачању свијести српског народа, исказивању личне храбрости, хуманизма и самопожртвовања, као и доприноса културном и духовном развоју, јачању и општем напретку Републике Српске.  Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.