Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао у Београду са градоначелником Београда Зораном Радојичићем

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Београду са градоначелником Београда Зораном Радојичићем.


Предсједник Владе Радован Вишковић захвалио се градоначелнику Београда за подршку коју град Београд пружа институцијама Републике Српске и Представништву Републику Српске у Београду на обиљежавању важних датума и догађаја, те привредних, културних и академских сусрета на којима Република Српска има прилику да се представи и афирмише своје ставове и мишљења, по свим важним политичким, економским и друштвеним питањима.


Састанком са градонaчелником Београда, данас почиње манифестација „Дани Српске у Србији“, који ће трајати од 22. до 29. септембра и одржаваће се у 11 градова у Србији.


Након састанка са градоначелником Београда, предсједник Владе Радован Вишковић данас ће имати више састанака у Привредној комори Србије, а у Народном позоришту, у Београду, вечерас ће бити одржана свечана академија поводом манифестације „Дани Српске у Србији“, на којој ће се обратити Његова Светост патријарх Српски Порфирије и предсједник Владе Радован Вишковић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.