Sign In

Честитка предсједника Владе Радована Вишковића амбасадору Народне Републике Кине у БиХ Ји Пингу поводом наступајуће кинеске Нове године

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку амбасадору Народне Републике Кине у БиХ Ји Пингу поводом наступајуће кинеске Нове године.

"У име Владе Републике Српске, и у своје име, желим да Вам упутим срдачне честитке поводом наступајуће кинеске Нове године, уз најљепше жеље за успјех и просперитет Народне Републике Кине и нашег братског кинеског народа.

Поносан сам на наше пријатељске односе које карактеришу повјерење и узајамна подршка, као и на резултате досадашње успјешне сарадње који се огледају у реализацији значајних инфраструктурних пројеката, али и у све значајнијим улагањима кинеских компанија у Републику Српску.

Посебно ме радује што се развија културна сарадња, која ће допринијети још бољем међусобном разумијевању наших народа.

Уз велику захвалност на досадашњој подршци и помоћи коју је Народна Република Кина пружила Републици Српској, примите срдачне поздраве и најљепше жеље поводом наступајуће кинеске Нове године", наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.