Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом почетка нове школске 2020/2021. године

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку просвјетним радницима, ђацима и њиховим родитељима поводом почетка нове школске 2020/2021. године.

„Сваки почетак нове школске године представља нови замах у стицању знања, усавршавању вјештина и савладавању нових задатака.

Свим ученицима желим да школска 2020/2021. година буде боља и успјешнија од претходних и да преданим радом и трудом досегну своје највише циљеве, а посебно најмлађим ученицима, који први пут сједају у школске клупе, желим да школа постане најдраже мјесто, пуно радости, учења и дружења.

Овог септембра, школа креће у измијењеним условима, а пред нама су нови изазови, са којим треба заједно да се носимо и будемо одговорни, јер само ако се сви будемо придржавали мјера и препорука можемо осигурати безбједнији и безбрижнији боравак ђака у школи и неометан наставни процес.

Увјерен сам да заједничким залагањем и одговорним понашањем према самима себи и својим ближњим можемо превазићи све изазове.

Влада Републике Српске, упркос новим околностима у овој години, наставља са радом на унапређењу квалитета образовног процеса и примјењивости стечених знања.

У име Владе Републике Српске и своје име, свим запосленим у образовном систему, ђацима и њиховим родитељима, желим срећну и успјешну нову школску годину", наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.