Sign In

Предсједник Владе Радован Вишковић упутио је честитку Новинској агенцији Републике Српске, поводом 29 година од оснивања и крсне славе Благовијести

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку Новинској агенцији Републике Српске, поводом 29 година од оснивања и крсне славе Благовијести.

„У име Владе Републике Српске и своје име, руководству, цјелокупној редакцији и свим запосленима у Новинској агенцији Републике Српске упућујем најсрдачније честитке поводом крсне славе Благовијести и 29 година постојања и рада.

СРНА је, од оснивања до данас, имала изузетно важну улогу у правовременом и објективном информисању јавности у Републици Српској, а постигнути резултати сврставају је у ред најреспектабилнијих новинских агенција у региону.

Новинска агенција Републике Српске је рођена заједно са Републиком, и са њом се развијала и констатно унапређивала. За ових 29 година, СРНА је прошла велики развојни пут, од скромних и тешких почетака до данашње, савремене агенције, прилагођене развоју медијског тржишта и употреби нових технологија.

Уз увјерење да ћете и у времену које је пред нама наставити са преданим професионалним радом, још једном вам упућујем најискреније честитке“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.