Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске поводом 22. априла - Дана града и Дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, поводом 22. априла - Дана Града и Дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, упутио је честитку грађанима Бањалуке, градоначелнику Драшку Станивуковићу, предсједнику Скупштине града Младену Илићу, одборницима и запосленима у Градској управи.

„У име Владе Републике Српске и своје име, упућујем вам срдачне честитке поводом 22. априла - Дана Града и Дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

Обиљежавајући један од најважнијих датума у историји Бањалуке, дан ослобођења од фашизма у Другом свјетском рату, са захвалношћу и дужним поштовањем одајемо почаст њеним ослободиоцима, борцима НОР-а, који су положили своје животе у борби против највећег зла у историји цивилизације и за слободу свих нас.

Са жељом да Бања Лука настави да се интензивно развија као модеран европски град и административни, привредни, универзитетски, културни и спортски центар Републике Српске, Влада Републике Српске наставиће, као и до сада, да пружа подршку реализацији свих пројеката, који су од значаја за квалитетнији живот њених становника и Републике Српске у цјелини“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.