Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом Дана полиције - 4. априла

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњх послова Републике Српске, поводом Дана Полиције - 4. априла.

 „У име Владе Републике Српске и у своје име, Вама и свим припадницима полиције упућујем искрене честитке поводом Дана полиције, са жељом да, као и до сада, наставите да успјешно обављате своје задатке.

С поносом могу да кажем да је полиција Републике Српске данас једна од најуспјешнијих полиција у региону, што њени припадници свакодневно показују својим преданим радом и успјешним извршавањем свих својих задатака, посебно сада, у условима пандемије вируса корона, током које су припадници наше полиције показали изванредну зрелост и одговорност. 

Наша полиција је гарант безбједности Републике Српске и њених грађана и Влада Републике Српске остаје чврсто опредијељена да, у континуитету, ради на њеном даљем опремању и модернизацији.

Обиљежавајући Дан полиције, са поносом се сјећамо и одајемо признање свим припадницима полиције, који су у Одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе у одбрани Републике Српске, да би ми данас живјели у миру и слободи“, наводи се у честитки предсједниика Владе Републике Српске Радована Вишковића.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.