Sign In

Честитка предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића поводом Дана Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку свим грађанима поводом Дана Републике Српске.


„У име Владе Републике Српске и своје име упућујем вам срдачне честитке поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

Данас обиљежавамо један од најважнијих датума у нашој историји, рођендан Републике Српске, која је гаранција нашег опстанка и очувања наше слободе, традиције и идентитета. 

Прослављајући Дан Републике Српске одајемо почаст и изражавамо захвалност свима који су учествовали у стварању Републике Српске и који су положили своје животе да би ми данас живјели у миру и слободи. 

Њихова жртва обавезује нас да чувамо Републику Српску, да је даље изграђујемо и развијамо и да у том духу одгајамо генерације које долазе. 

Увјерен сам да ће младе генерације наставити да чувају Републику Српску како би била још боља и успјешнија и добро мјесто за живот свих њених грађана.

Прослављајући Дан Републике Српске, ми шаљемо поруку мира, љубави и заједничког живота у БиХ.

Поносан сам на Републику Српску и њене институције, јер су у условима пандемије вируса корона, као и других недаћа с којима смо били суочени у претходним временима, квалитетно одговориле на све изазове и својим одговорним дјеловањем значајно помогле у заштити живота и здравља грађана и очувању наше економије.

Увјерен сам да ће Република Српска, у времену које је пред нама, наставити да јача економски, и дужност свих нас је да предано радимо на њеном развоју и просперитету.

Радујмо се Дану Републике Српске, славимо га са поносом и јачајмо Репубику Српску, јер је Република Српска гарант нашег опстанка, живота и просперитета на овим просторима“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.