Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са представницима Конфедерације синдиката Републике Српске о приједлозима буџета Републике Српске за 2021. годину и програма економских реформи

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у Бањалуци, са представницима Конфедерације синдиката Републике Српске о приједлозима буџета Републике Српске за 2021. годину и програма економских реформи.

Предсједник Владе упознао је представнике Конфедерације синдиката са активностима на припреми буџета за 2021. годину и програма економских реформи.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да је планирано да се у буџету за 2021. годину обезбиједи значајно више средстава на позицијама јавних инвестиција и Компензационог фонда Републике Српске.

Према ријечима предсједника Владе, тим средствима помагаће се привреди и здравственом сектору.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да су у буџету за наредну годину планиране уштеде које се односе на смањење материјалних трошкова инстутуција.

Представници Конфедерације синдиката Републике Српске изнијели су своје приједлоге и сугестије на буџет и програм економских реформи за наредну годину.

На састанку је изражено задовољство степеном разумијевања између социјалних партнера и заједничко опредијељење да се наставе активности на побољшању статуса радника у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.