Sign In

Предсједник Владе Републике Српске присуствовао отварању 88. Међународног пољопривредног сајма, 53. Међународног сајма лова и риболова и Сајма екологије у Новом Саду

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић присуствовао је отварању 88. Међународног пољопривредног сајма, 53. Међународног сајма лова и риболова и Сајма екологије у Новом Саду.

Предсједник Владе Републике Српске рекао је на церемонији отварања у Мастерс центру Новосадског сајма да очекује да се фирме из Републике Српске са ове манифестације врате са новим искуствима и пословима, да доведу веће и боље инвестиције у интересу свих грађана  Републике Српске.

Предсједник Владе Вишковић истакао је да је Србија гаранција опстанка Републике Српске, да је Републици Српској лакше што је јача Србија, која је спремна да помогне у сваком моменту.

Предсједник Владе захвалио је Влади Србије, предсједнику Србије Александру Вучићу, ресорним министрима, Покрајинској влади и привредницима Србије на досадашљој изузетно плодној сарадњи.

„Србија је највећи спољнотрговински партнер Републике Српске, односно Србија је на првом мјесту. Исто тако Србија је највећи инвеститор у Републици Српској, Ми то цијенимо, уважавамо и поштујемо“, рекао је предсједник Владе Радован Вишковић.

Предсједник Владе додао је да је пољопривредна производња значајан чинилац у бруто друштвеном производу Републике Српске.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.