Sign In

Премијер Вишковић разговарао са градоначелницима и начелницима општина у Републици Српској

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, у оквиру својих свакодневних активности у вези са борбом против ширења вириса корона, разговарао је данас телефоном са градоначелницима у Републици Српској, те начелницима општина Теслић, Котор Варош, Чајниче, Рудо, Рогатица и Хан Пијесак.

Разговарано је о епидемиолошкој ситуацији у градовима и општинама у Републици Српској, спровођењу мјера Републичког штаба за ванредне ситуације и градских и општинских штабова, снабдјевености животним намирницама у локалним заједницама, те поштивању мјера самоизолације од стране лица којима су ове мјере изречене.

Током разговора са градоначелницима и начелницима општина, констатовано је да грађани у Републици Српској разумију сложеност ситуације изазване ширењем вируса корона, да је најавћи број грађана одговоран и да се придржава прописаних мјера заштите, као и да нема застоја у снабдијавању грађана животним намирницама.

Апеловано је на лица којима су одређене мјере самоизолације да их се стриктно придржавају.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић свакодневно је контакту са представницима локалних власти у Републици Српској, с циљем пружања помоћи и што бржег превазилажења тренутне ситуације изазване вирусом корона.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.