Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са представницима више компанија, заинтересованих за улагања на подручју Републике Српске

Објављено:

У оквиру конференције о инвестиционим потенцијалима Републике Српске, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Београду са представницима више компанија, заинтересованих за улагања на подручју Републике Српске.

У одвојеним сусретима, предсједник Владе састао се са представницима "Неопланте",  "Нис"-а, "Цептера", "Хелветиа хотела", "Делта холдинга", "Понтилукс" и компанија "Енергопројект".

Предсједник Владе Радован Вишковић информисао је представнике ових компанија о предностима улагања у Републику Српску, истичући да ће Влада Републике Српске бити подршка свакој доброј инвестицији, која ће допринијети привредном развоју и новим радним мјестима.

- Све ове компаније имају изражен интерес за нове инвестиције у Републику Српску, а драго ми је што је данашња конференција о инвестиционим потенцијалима била одлична прилика да на једном мјесту и у директним разговорима добију све потребне информације - казао је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.