Sign In

Премијер Вишковић обишао радове на магистралном путу Требиње- Љубиње

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић обишао је данас радове на магистралном путу Требиње - Љубиње, у мјесту Марић Међине код Требиња.

Премијер Вишковић истакао је да Влада Републике Српске намјерава да у наредном периоду ради рехабилитацију значајног дијела магистралних путева у Републици Српској за шта су обезбијеђена кредитна средства од око 200 милиона КМ.

Он је нагласио да укупна путна мрежа у Републици Српској износи више од 4.000 километара, од чега су 1.700 километара магистрални путеви.

"Ми желимо да наша путна мрежа од Требиња до Новог Града буде рехабилитована, а најважније је да све буде урађено квалитетно и да се новац не троши узалудно", рекао је премијер Вишковић.

Он је на дијелу магистралног пута Требиње-Љубиње разговарао са представницима извођача радова и челницима града Требиња, те поручио да ће поново доћи да види завршне радове.

"Јасно сам рекао извођачу радова и надзорном органу да ме интересује квалитет изведених радова, јер најбоље знам како је тешко обезбиједити новац", рекао је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.