Sign In

Одржана 54. сједница Републичког штаба за ванредне ситуације

Објављено:

​Републички штаб за ванредне ситуације донио je данас, на 54. сједници, Закључак о одобравању уласка страних држављана у БиХ.

Републички штаб за ванредне ситуације предлаже Савјету министара БиХ да донесе потребне акте у циљу омогућавања уласка страних држављана у БиХ, који посједују негативан ПЦР тест на корона вирус, а који није старији од 48 сати.

Републички штаб за ванредне ситуације донио je Закључак о расподјели медицинске опреме - респиратора јавним здравственим установама - болницама и УКЦ РС у Републици Српској.
Ријеч је о расподјели 60 респиратора која ће бити извршена у складу са утврђеним распоредним налогом.

Републички штаб за ванредне ситуације донио je Закључак којим одобрава донацију личне заштитне опреме и средстава за дезинфекцију јавним здравственим установама, с циљем заштите запослених и превенције ширења, сузбијања и отклањања вируса SARS-CoV-2.
Министарство здравља и социјалне заштите је анализирало достављене податке и у складу са истим  направило распоредни налог за расподјелу.

НАПОМЕНА: Сви досадашњи закључци Републичког штаба за ванредне ситуације доступни су на Порталу Владе Републике Српске у секцији „Републички штаб за ванредне ситуације – Акти“, https://www.vladars.net, као и на страници Коронавирус у Српској, https://koronavirususrpskoj.com/Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.