Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио у наступну посјету амбасадора Краљевине Норвешке у БиХ Олафа Рајнертсена

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио је данас, у свом кабинету, у наступну посјету амбасадора Краљевине Норвешке у БиХ Олафа Рајнертсена (Olav Reinertsen).

На састанку је оцијењено да је досадашња сарадња између Републике Српске и Норвешке била успјешна, те је указано на потребу да се она даље интензивира у наредном периоду.

Премијер Вишковић и амбасадор Олаф изразили су спремност да дају допринос унапређењу економске сарадње између Републике Српске и Норвешке.

Констатовано је да постоји обострани интерес и потенцијал за сарадњу у области енергетике, са нагласком на „зелену енергију“, и области туризма који пружа бројне неискориштене могућности.

На данашњем састанку разговарано је о даљем европском путу БиХ, а размијењена су мишљења и о другим актуелним питањима у Републици Српској и БиХ.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић пожелио је добродошлицу амбасадору Краљевине Норвешке у БиХ Олафу Рајнертсену и много успјеха у будућем раду.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.