Sign In

Предсједник Владе Републике Српске разговараo je данас са конзул жераном Републике Србије у Бањалуци Весном Маринковић

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговараo je данас са конзул жераном Републике Србије у Бањалуци Весном Маринковић. На састанку је закључено да су односи Републике Српске и Републике Србије на изузетно високом нивоу, засновани на пријатељским и братским везама.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изразио је увјерење да ће у наредном периоду бити настављена реализација заједничких пројеката и истакао опредијељеност Владе Републике Српске за јачање сарадње у свим областима.

Предсједник Владе захвалио се на подршци коју Републици Српској пружају предсједник и Влада Републике Србије, а посебно на подршци на почетку епидемије вируса корона и донацијама заштитне опреме, као и на подршци коју је предсједник Србије изразио у вези са ванкцинацијом  против COVID-19.

Саговорници су разговарали и о заједничким пројектима у енергетском сектору, који се реализују на добробит Републике Српске, БиХ и Србије, као и о актуелним економским и политичким темама.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.