Sign In

Предсједник Владе одржао консултације са представницима организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата о приједлозима буџета Републике Српске за 2021. годину и програма економских реформи

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић одржао је данас у Бањалуци консултације са представницима организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата, а у вези с приједлогом буџета Републике Српске за 2021. годину и програма економских реформи.

Предсједник Владе Републике Српске рекао је да је Влада отворена за сарадњу, иницијативе и приједлоге организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата.

На састанку је изражена опредјељеност за даље унапређење програма подршке лицима чија права представљају ове организације.

Представници организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата истакли су да су различити програми подршке Владе Републике Српске овим организацијама и популацији коју  заступају од велике важности и значаја, с нагласком на набавку ортопедских помагала и омогућавање бањске рехабилитације.

Састанку су присуствовали министар финансија Зора Видовић и министар рада и борачко-инвалидске заштите Душко Милуновић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.