Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговараo са делегацијом Привредне коморе Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговараo је данас, у Бањалуци, са делегацијом Привредне коморе Републике Српске, коју је предводио предсједник Коморе Перо Ћорић.


На састанку је разговарано о даљем унапређењу сарадње Владе Републике Српске и Привредне коморе, на питањима која се односе на унапређење пословања у Републици Српској и развој привреде.


Досадашња сарадња оцијењена је као добра и коректна, те је договорено да се у наредном периоду, на партнерским основама, настави радити на креирању нових мјера и рјешења која ће довести до даљег растерећења привреде, с циљем повећања зарада у реалном сектору.


Предсједник Владе Радован Вишковић и представници Привредне коморе Републике Српске истакли су спремност да Влада и Привредна комора заједно раде и на креирању програма економских реформи за наредну годину, те су размијенили мишљења и о другим актуелним питањима из сфере привреде и економије.


Састанку са делегацијом Привредне коморе Републике Српске присуствовала је и министар финансија Зора Видовић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.