Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са представницима Привредне коморе Републике Српске и Удружења текстила, коже и обуће

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Бањалуци са представницима Привредне коморе Републике Српске и Удружења текстила, коже и обуће.


На састанку је разговарано о стању у области производње текстила, коже и обуће у Републици Српској, раду привредних друштава из овог сектора у условима пандемије вируса корона, као и о могућностима подршке даљем унапређењу њиховог пословања.


Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да је сектор текстила, коже и обуће важан за Републику Српску, те подсјетио да је Влада кроз креирање низа мјера у претходним годинама дала значајан допринос побољшању пословања у овој области.


Предсједник Владе Радован Вишковић нагласио је да Влада Републике Српске остаје чврсто опредијељена да настави да пружа подршку развоју сектора текстила, коже и обуће, као и другим привредним гранама.


На данашњем састанку, саговорници су се сагласили да је сарадња између Владе Републике Српске и Удружења текстила, коже и обуће, односно Привредне коморе Републике Српске, добра, те да постоји простор за њено даље унапређење.


Састанку су, осим предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, присуствовали и министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, министарка финансија Зора Видовић и министар унутрашњих послова Драган Лукач.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.