Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са предсједником Владе Федерације БиХ Фадилом Новалићем

Објављено:

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Бањалуци са предсједником Владе Федерације БиХ Фадилом Новалићем о мјерама које владе Републике Српске и Федерације БиХ предузимају с циљем сузбијања пандемије вируса корона.

На састанку је разговарано и о утицају пандемије вируса корона на привреду, као и о мјерама подршке које су донијеле владе Републике Српске и Федерације БиХ, с циљем помоћи привредним субјектима.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и предсједник Владе Федерације БиХ Фадил Новалић размиjенили су мишљења о стању јавних финансија, с освртом на предстојеће активности у вези са припремама буџета и докумената економских политика Републике Српске и Федерације БиХ за наредну годину.

На данашњем састанку разговарано је и о даљим активностима влада Републике Српске и Федерације БиХ по питању реализације великих заједничких инфраструктурних пројеката, као што је изградња коридора 5Ц, те о заштити домаће производње. Том приликом указано је на потребу хармионизације свих прописа у Републици Српској и Федерацији БиХ који се односе на привређивање.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.