Sign In

Премијер Вишковић честитао предсједнику Србије Александру Вучићу, Српској напредној странци и листи “Александар Вучић – За нашу децу”, побједу на парламентарним, покрајинским и локалним изборима у Србији

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је предсједнику Србије Александру Вучићу, Српској напредној странци и листи “Александар Вучић – За нашу децу”, побједу на парламентарним, покрајинским и локалним изборима у Србији.

“У име Владе Републике Српске, и у своје име, Вама, Српској напредној странци и листи “Александар Вучић – За нашу децу”, упућујем најискреније честитке поводом побједе на парламентарним, покрајинским и локалним изборима у Србији.

Економски напредак и стабилност Србије су потврда Вашег преданог рада, што су грађани Србије препознали и још једном потврдили дајући Вам своје повјерење.

Увјерен сам да ће братски односи Србије и Републике Српске у наредном периоду још више јачати и да ћемо кроз нове заједничке пројекте, наставити да стварамо услове за бољи живот свих наших грађана.

Још једном упућујем Вама и вашим сарадницима искрене честитке, са жељом да наставите са успјешним и плодотворним радом.  
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.