Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио честитку поводом Видовдана - крсне славе Војске Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку поводом Видовдана - крсне славе Војске Републике Српске командату Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ бригадиру Милану Радојчићу, официрима, подофицирима, војницима Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ, као и свим некадашњим припадницима Војске Републике Српске.


„У име Владе Републике Српске и своје име упућујем вам срдачне честитке поводом Видовдана - крсне славе Војске Републике Српске.


Видовдан је један од највећих и најважнијих празника који дубоко прожима биће српског народа и, на овај дан, с поносом се сјећамо историјског пута наше војске, која је у тешким временима одбранила и сачувала Републику Српску и њено становништво.  


Улога Војске Републике Српске у стварању и одбрани Републике Српске је немјерљива и прослава крсне славе прилика је да се сјетимо и одамо почаст свим борцима, који су у одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе у одбрани Републике Српске и наше слободе.


С увјерењем да ћете, као и до сада, с оданошћу наставити да чувате и његујете традицију Војске Републике Српске, желим вам срећну крсну славу, још много професионалних успјеха и личне и породичне среће“, наводи се у честитки премијера Вишковића.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.