Sign In

Позив за експертске on-line обуке за предузетнице

Објављено:

Министарство привреде и предузетништва је имплементатор пројекта „Јачање конкурентности привредних субјеката које воде предузетнице у Републици Српској", који се одвија у оквиру споразума са Гендер центром Републике Српске, уз подршку FIGAP II програма (који се реализује уз подршку Краљевине Шведске, путем развојне агенције SIDA) и у сарадњи са Привредном комором Републике Српске.

Програм има за циљ подржати предузетнице у Републици Српској кроз реализацију обука и промоцију, у складу са Стратегијом развоја предузетништва жена Републике Српске за период 2019-2023. године. Предвиђена је, такође, и напредна обука за унапређење управљачких и лидерских способности, као и промоција повезивања предузетница и њихове даље међусобне сарадње кроз организацију конференције за предузетнице, која ће се одржати уживо уколико епидемиолошка ситуација дозволи.

Имајући у виду наведено, Министарство у сарадњи са Привредном комором Републике Српске организује експертску on-line обуку за предузетнице на сљедеће теме:

 • управљање људским ресурсима
 • развој бренда
 • интернационализација и развој пословања
 • примјена Six Sigma модела за унапређење пословних процеса
 • управљање иновацијама и развој новог производа и
 • дигитална трансформација

Обуке ће бити бесплатне, а реализоваће се путем Zoom платформе током априла и маја текуће године, у периоду од 08.00 до 16.00 часова (укључујући паузе) у сљедећим терминима:

 1. Управљање људским ресурсима - Ружа Лукић: 14.04.2021.
 2. Развој бренда - Вања Петровић: 21.04.2021.
 3. Интернационализација и развој пословања - Милош Шипрагић: 28.04.2021.
 4. Примјена SIX SIGMA модела за унапређење пословних процеса - Зорана Танасић: 12.05.2021.
 5. Дигитална трансформација - Жељка Гајић: 19.05.2021.
 6. Управљање иновацијама и развој новог производа - Тарик Кадриспахић: 26.05.2021.

На одабране обуке предузетнице се могу пријавити путем е-поште најкасније до 12.04.2021. године, на сљедеће адресе:Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.