Sign In

Реализован први циклус обука о изради стратешких докумената

Објављено:

​Генерални секретаријат Владе Републике Српске, у сарадњи са Агенцијом за државну управу, организовао је 13. и 14. јула 2021. године, у Бањој Луци, први циклус обука о изради стратешких документа у Републици Српској.

Дводневна обука успјешно је реализована уз подршку Развојног програма Уједињених нација (УНДП) и Њемачког друштва за међународну сарадњу (ГИЗ).
Овај циклус семинара био је намијењен за државне службенике, односно представнике министарства који су истовремено и чланови или замјеници чланова Заједнице практичара у области стратешког планирања у Републици Српској.

Доношењем Закона о стратешком планирању и управљању развојем у Републици Српској, као и предвиђеним подзаконским актима, уводи се нова методологија израде стратешких докумената, те је у складу са тим исказана потреба за додатним усавршавањем службеника.

Други и трећи циклус семинара о изради стратешких докумената у Републици Српској  биће организован 19. и 20. односно 21. и 22. јула ове године за државне службенике запослене у министарствима и самосталним републичким управама и управним организацијама, такође уз подршку УНДП-а и ГИЗ-а.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.