Sign In

Обавјештење медијима

Објављено:

​Поштоване колеге,

имајући у виду епидемиолошку ситуацију усљед појаве вируса корона и проглашење ванредне ситуације у Републици Српској, обезбиједили смо за медије и грађане да се сва обраћања из Прес центра Владе Републике Српске емитују уживо, посредством Радио - телевизије Републике Српске (први канал) и директно на Порталу Владе Републике Српске и фејсбук страници Владе.

Mолимо вас за разумијевање, уколико поједине најаве стигну до вас непосредно пред само обраћање у Прес центру, јер непосредно након састанка доносимо и одлуку о обраћању, како би јавност правовремено и тачно била упозната са најновијим информацијама.

Наиме, због новонастале ситуације, понекад није могуће предвидјети трајање састанака, као ни прецизан термин обраћања у Прес центру, па ћемо вас о термину обраћања обавијестити одмах након што о њему буде донесена одлука на састанку. 

Молимо вас да пратите мејл адресе ваших редакција, јер нам је то најефикаснији начин да вас обавијестимо о термину обраћања у Прес центру Владе Републике Српске, како бисте били у могућности да на вријеме и директно пратите обраћање посредством телевизијског сигнала и на интернет страницама Владе Републике Српске.   

Након завршетка, снимак компелтног обраћања, као и фотографије и кадрове са састанка, достављамо вашим редакцијама. 

Институције Републике Српске и медији су на истом задатку, а то је правовремено и тачно информисање наших грађана и зато вјерујемо да ћемо наставити нашу добру комуникацију.

Хвала вам на разумијевању.

С поштовањем, 

Сектор за информисање-
Биро за односе са јавношћу

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.