Sign In

Републички штаб за ванредне ситуације одржао 88. сједницу

Објављено:

 

​Републички штаб за ванредне ситуације одржао је данас 88. сједницу, телефонским путем, те донио Закључак у вези са захтјевом Хуманитарног удружења грађана „Одбор за помоћ Косову и Метохији“ за реализацију пројекта „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“.

Републички штаб за ванредне ситуације Републике Српске сагласан је да се реализује пројекат „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“ у 2021. години, а који подразумијева седмодневни боравак дјеце и просвјетних радника са Косова и Метохије, у периоду од 19. до 27. јуна 2021. године, на територији Републике Српске.

Организатори и учесници седмодневног боравка дјеце са Косова и Метохије у оквиру пројеката „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“, дужни су поштовати све мјере заштите које је препоручио Институт за јавно здравство Републике Српске, а све са циљем спречавања ширења заразе корона вируса  COVID-19.

Задужује се Министарство просвјете и културе, да у складу са својом надлежношћу пружи сву неопходну помоћ у реализацији наведеног пројекта.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.