Sign In

За 180 грађана одобрени туристички ваучери

Објављено:

​Министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић изјавила је данас, након 76. сједнице Владе Републике Српске у Бањалуци, да су туристички ваучери одобрени за 180 грађана у Српској, колико их се до сада пријавило.

"Ова акција је почела у понедјељак, 15. јуна, пријавило се 11 туристичких агенција и 32 угоститељска објекта. Сви који су заинтересовани могу се пријавити до 1. новембра и учествовати у пројекту туристичких ваучера", рекла је министар Сузана Гашић.

Она је навела да је услов за пријаву привредних субјеката да имају минимум четири запослена и измирене пореске обавезе.

Министар трговине и туризма је подсјетила да акција траје до 15. новембра ове године.

"Број угоститеља и туристичких агенција који могу да учествују у пројекту је неограничен. Позивам све који су заинтересовани да се пријаве путем електронске апликације и поште. Обрасце могу доставити на адресу Минисарства трговине и туризма Републике Српске, а списак пријављених је јавно доступан", навела је минситар Сузана Гашић.

Она је истакла да ниједан од привредних субјеката који се пријавио за реализацију пројекта није одбијен.

"Сви који се пријаве, а испуњавају услове, учествоваће у реализацији пројекта туристичких ваучера, за који вјерујем да ће бити успјешан", рекла је министар трговине и туризма Републике Српске.

Према њеним ријечима, кабинет предсједника Републике Српске спроводи кампању подршке реализацији пројекта.

"Кампања ће бити настављена и у наредном периоду, с циљем промовисања туристичких дестинација у Републици Српској", закључила је министар трговине и туризма Владе Републике Српске Сузана Гашић.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.